Skype Konzultáció, Jóslás

 
 
 
Jóslás akár az ön ottonában is! A Skype segítségével akár ki sem kell mozdulnia otthonából, hogy személyes jellegű jóslást kapjon! 
Bejelentkezés és időpontegyeztetés email-ben : sirgoldenblack@gmail.com
 
Skype konzultáció ára: 
Egy óra 15.000 Ft
Minden további megkezdett óra 10.000 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jóslás során, vagy ahhoz kapcsolódóan természetgyógyászati céllal esetlegesen adott tanács, ajánlott anyag, szer, készítmény vagy eljárás hasznosságáért, kockázataiért, esetleges mellékhatásaiért és következményeiért a jós semmiféle felelősséget nem vállal. A jós által természetgyógyászati céllal esetlegesen adott tanács, javasolt anyag, szer, készítmény, vagy eljárás nem helyettesíti az orvosi kezelést, az egészséges táplálkozást és életmódot.A természetgyógyászati céllal esetlegesen adott tanács, javasolt anyag, szer, készítmény, vagy eljárások alkalmazása előtt, valamint bármilyen egészségügyi panasz esetén feltétlenül konzultáljon háziorvosával.
Továbbá felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jóslás és tanácsadás során elhangzottak nem egzakt tudományok, hanem feltételezések,a tanácsok hasznosságáért, kockázataiért, esetleges mellékhatásaiért és következményeiért a jós semmiféle felelősséget nem vállal.