E-mail Jóslás, Tanácsadás 


 
A modern kor vívmánya az e-mailes levelező rendszer, ami nagyban megkönnyíti a kommunikációt az egyes emberek között, ráadásul könnyen vissza is tudjuk keresni a leveleinket, ha esetleg valamit elfelejtettünk a megbeszéltekből. 
 
Írja meg nekem az önt foglalkoztató kérdést vagy kérdéseket, és azt, hogy milyen terjedelemben szeretne elemzést, jóslatot kérni(rövid, közepes,vagy hosszú) ! 
Az alábbi lehetőségekből lehet választani :
 
 
Rövid jóslás        Egy oldal, kb.600 szó              / 6500 Ft     (kb.1 kérdés rövid, tömör megválaszolása)
Közepes Jóslás   Két és fél oldal, kb. 1600 szó   / 14.000 Ft   (Átfogóbb elemzés 1-2 kérdésről)
Hosszú Jóslás     Öt oldal, kb. 3600 szó            / 25.000 Ft    (Részletes elemzés, akár több kérdésről is)
 
 
Válaszadás 3 napon belül. 
Ezután magát a  jóslatot, vagy elemzést pedig előre utalást követően, szintén 3 napon belül tudom önnek küldeni.
 
 
 
 
 
 

 sirgoldenblack@gmail.com

 

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jóslás során, vagy ahhoz kapcsolódóan természetgyógyászati céllal esetlegesen adott tanács, ajánlott anyag, szer, készítmény vagy eljárás hasznosságáért, kockázataiért, esetleges mellékhatásaiért és következményeiért a jós semmiféle felelősséget nem vállal. A jós által természetgyógyászati céllal esetlegesen adott tanács, javasolt anyag, szer, készítmény, vagy eljárás nem helyettesíti az orvosi kezelést, az egészséges táplálkozást és életmódot.A természetgyógyászati céllal esetlegesen adott tanács, javasolt anyag, szer, készítmény, vagy eljárások alkalmazása előtt, valamint bármilyen egészségügyi panasz esetén feltétlenül konzultáljon háziorvosával.
Továbbá felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jóslás és tanácsadás során elhangzottak nem egzakt tudományok, hanem feltételezések,a tanácsok hasznosságáért, kockázataiért, esetleges mellékhatásaiért és következményeiért a jós semmiféle felelősséget nem vállal.