Személyes Tanácsadás, Jóslás

 
 
 
Szeretettel várom személyesen is! Az önt foglalkoztató kérdéseket, problémákat, témákat tarot kártyával és egyéb mágikus eszközökkel feltárom és elemzem. Segítek a céljai és a boldogsága megvalósulásában !  
 
Helyszín : Budapest V. és XI. kerület
 
Személyes konzultációra való bejelentkezés emailben lehetséges. 
A telefonszámon már nem vagyok elérhető!
 
E-mail: sirgoldenblack@gmail.com 
 
 
 
Személyes Találkozó Ára :   
Egy óra 20.000 Ft
Minden további megkezdett óra 10.000 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jóslás során, vagy ahhoz kapcsolódóan természetgyógyászati céllal esetlegesen adott tanács, ajánlott anyag, szer, készítmény vagy eljárás hasznosságáért, kockázataiért, esetleges mellékhatásaiért és következményeiért a jós semmiféle felelősséget nem vállal. A jós által természetgyógyászati céllal esetlegesen adott tanács, javasolt anyag, szer, készítmény, vagy eljárás nem helyettesíti az orvosi kezelést, az egészséges táplálkozást és életmódot.A természetgyógyászati céllal esetlegesen adott tanács, javasolt anyag, szer, készítmény, vagy eljárások alkalmazása előtt, valamint bármilyen egészségügyi panasz esetén feltétlenül konzultáljon háziorvosával.
Továbbá felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jóslás és tanácsadás során elhangzottak nem egzakt tudományok, hanem feltételezések,a tanácsok hasznosságáért, kockázataiért, esetleges mellékhatásaiért és következményeiért a jós semmiféle felelősséget nem vállal.