Állati jövendölés

 
 
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."
Mahatma Gandhi
 
 
 
Ha ön is családtagként kezeli a környezetében élő állatokat, és kíváncsi a sorsukra, akkor jó helyen jár! 
Ősidők óta emberek és állatok együtt élnek, és segítik egymást. Egyes tanok szerint maga az ember és a világegyetem , az állatok, növények, tárgyak egy univerzális egységet képeznek, melyeket nem lehet szétválasztani. Minden egy. Egy mindenki. Ezért nem mindegy, hogy hogyan bánunk környezetünkkel, mert az olyan, mintha magunkkal tennénk ugyanazt.
Szeretne közelebb kerülni állataihoz és ezáltal önmagához is?
Szeretne többet érteni az állatvilág üzeneteiből?
Szeretné tudni, hogy mit árul el önről a saját háziállata és az önnel való viszonya?
Esetleg váratlanul betoppant önhöz egy állat?
És minden egyéb kérdés .. . .
 
 
 
Kérdéseivel forduljon bizalommal felém  Sir Golden Black  !
 
 
 
 

Hajléktalan Cicák és Egyéb Állatok Segélykiáltása

Figyelem Felhívás az Állatokra a Téli Időszakban
 
Nem mindenki van olyan szerencsés helyzetben, hogy otthon, étel és legalább egy kis melegedés várja őt akár egyetlen napon is télen! Rosszul esne neked is, ha így kellene a szabad ég alatt lenned egész télen! Éhezve, kint a hidegben, ahol fúj a szél, esik az eső és a hó, és mindezt lehet, hogy még betegen is kellene viselned! Mert mindenki csak elfordítaná a fejét, amikor meglátna. . . . 
Ha Te is fázol, akkor minden valószínűséggel más is fázik odakint a szabadban, az állatok is! Erre a tényre a fenék befagyása egy biztos mérce, mármint, amikor úgy érezzük, hogy a hidegtől befagy a fenekünk, és nem szívesen tartózkodunk sokáig a szabadban.
Ha nem is tudjuk befogadni, vagy beengedni a lakásunkba rendszeresen melegedni a rászoruló állatot, akkor se fordítsunk hátat közönyösen! 
Egy-egy kihelyezett (lehetőleg száraz helyre) étel, melegedésre alkalmas láda, doboz, benne rongy, pokróc,takaró (amire mi is ráfeküdnénk) életet menthet! 
Hívjuk fel másnak is a figyelmét a problémára!
Sok állatokat segítő szervezet van manapság, és akár közben járhatunk, hogy bekerüljön egy állatotthonba, és / vagy egy szerető és felelősségteljes gazdihoz kerüljön, aki gondoskodik a bajba jutott Élő , Érző Lényről ! 
 
Egy szívszorító írás a hajléktalan állatokról: www.noeallatotthon.hu/macskamentes/index.php?pid=2&cid=273
 
Megható írás egy állat megmentéséről és ideiglenes befogadásáról :  www.noeallatotthon.hu/macskamentes/index.php?pid=2&cid=56
 
 
Cicák a motorháztető alatt 

Ebben a hideg időben mind melegségre vágyunk. A macskák, akik különösen kedvelik a meleget, jobb lehetőség híján gyakran gyanútlanul bebújnak a parkoló autók még meleg motorjának közelébe. Sajnos ez sokszor brutális következményekkel jár, ha az autó indításakor nem pusztul el azonnal a bent alvó cica, akkor iszonyatos sérüléseket szenved: az ékszíj lenyúzza a bőrét, szétroncsolja a végtagjait.

Kérünk mindenkit, hogy mentsen meg egy ártatlan élőlényt a pokoli kínoktól, és napi jó cselekedet gyanánt az autó indítása előtt pillantson be a motorháztető alá, nincs-e ott egy didergéstől menekülő állat, illetve ha ezt túl nagy kitérőnek tartja, legalább KOPOGJON, DÖRÖMBÖLJÖN EGYET-KETTŐT A MOTORHÁZTETŐN, hátha ezzel felriasztja és egyúttal megmenti a kis állatot.

A következő pár hónapban tegyük meg ezt az apróságot az állatokért, a lelkiismeretünk (és ha az nem számít, legalább az autónk) tisztaságáért!

Köszönjük minden vacogó állat nevében!
 

 

 

Felhívás az Ivartalanításra

 

 

www.noeallatotthon.hu/macskamentes/index.php?pid=2&cid=357

 

Mindenszentek és Halloween