Tavasz - Szerelem - Zsongás I.

2016.03.24 10:44

 

 

Hozzon lángoló szerelmet az idei év!

 

Tegye fel az a kezét, akinek elege van a szerelemmel kapcsolatos, boldog érzésekből! 
Na, akkor akik feltették a kezüket, azoknak nem ajánlom ezt a cikket!

S, hogy mi a szerelemben a boldogság és a lángolás? - Hát ez már nehezebben írható körbe egyénekre lebontva. És, hogy hogyan érhető el? Bizony, akinek nem tanították, annak magának kell utána járni! És valahol így ismindenkinek a saját kezével kell kikaparni a tüzes gesztenyét, mert tanítani nem lehet olyasmit, amit ahány ember van a világon, annyiféleképpen kell a végére járni. 

 

Először arról a típusról szeretnék írni, akinek már az is nagy dolog, mondhatni flört, ha valaki belájkolja őt, vagy egyátalán ránéz. Általában ők visszahúzódóak és erényesek, de valahogyan ezt senki sem értékeli. Pedig nekik is ugyanúgy vannak vágyai és álmai, talán még merészebbek is az átlagosnál. Sajnos van úgy, hogy igen ritkán találják meg a boldogságukat, mert a hozzájuk hasonló emberek szintén nem nagyon adnak magukról életjelet, a többiek pedig kevésbé veszik őket észre. 

Sokan közülük túlmisztifikálják a szűzességet, a szexualitást, házassági intézményeket, belső értékeket. Pedig amikor feltűnik egy csinos lány, vagy egy jóképű férfi a láthatáron, akkor nagyokat sóhajtoznak, de azt is csak messziről. . . És nem azért feltétlenül, mert tudják, hogy a másik milyen jó ember. . . . 

 

Akik nagyon nagy lelkiségben élnek, azoknak ajánlom, hogy tanulmányozzák azt, hogy pl. a saját lényük miért vonzódik a jobb , legalábbis számára jobb genetikai állományú egyedekhez, szimplán csak biológiailag. (Amit a tudósok és egyéb bölcsnek mondott emberek gondolnak, írnak, vagy értekeznek erről.)  Ennek is a boldogság az oka, egészségesebb utódok, kisebb halálozás, nagyobb potencia, több lehetőség a boldog életre. Miért lenne ez bűn, ha nem ártunk vele? Pedig néha, hogy mennyire szeretnének csak egy pici figyelmet kapni egy ellenkező neműtől, vagy egy számunkra szimpatikus egyéntől és mégsem merjük felvállalni!

 

 

 

 

Rossz hírem van. Aki hasonló cipőben jár, az általában szenved a lélektársa, partnere, szerelme, vagy az ellenkező nem hiányától, és ez nem véletlenül van így. Hanem mert a szexualitását, igényeit és a lényét totálisan elnyomja, és többnyire olyan sémákat vesz át az életébe, amire nevelték, amilyen a környezetének az elvárása, amit olvasott könyvben, hallott valahol, látott a tv-ben. Ami általában köszönőviszonyban sincs a boldog szerelemmel, és az ő saját vágyaival, csak szórakoztató, megható vagy éppen magasztos. Ez arról ismerszik meg, hogy valaki úgy él, ahogy helyesnek véli, de valójában nem boldog.

Ilyenkor célszerű elkezdeni dolgozni ezen a témán, és felkészülni arra, hogy a legnagyobb félelmeinkkel kell szembe néznünk. Oda kellene figyelnünk önmagunkra, és azt közölni a világgal, amit szeretnénk, hogy meg is történjen velünk. 

Valószínűleg a környezet továbbra is azt szeretné, ha ugyanolyanok maradnátok, amilyenek voltatok - nem feltétlenül azért, mert gonoszak, hanem, mert ők is félnek a változástól. Kevés az olyan szerencsés, akit általában támogatnak, úgyhogy, ha van ilyen a környezetekben, becsüljétek meg. Lehetőleg ne azokhoz járjatok tanácsért, akik mindenben kisebbíteni próbálnak titeket, akár női, akár férfiúi mivoltotokban, és akik egyből csúnyán néznek rád, amikor tenni akarsz valamit magadért, vagy rájössz, hogy más vagy, mint az átlagos.

 

A beteg, rossz szagú, mosdatlan, rossz energiájú, leátkozott embereket általában kerülik. Ha sajnálatos módon ilyen helyzetbe jutottál, és nem jön megmenteni a herceg / hercegnő, akkor valahogyan próbálj segíteni magadon, és gondolj arra, hogy talán neked magadnak sem az a leghőbb vágyad, hogy egy hasonlóan "lepukkant" emberrel randizgass, legalábbis ez a fajta vonzalom ritka. 

Ilyen esetben tapasztalataim szerint még hosszú az út ahhoz, hogy olyan minőségű párt vonzzunk be az életünkbe, amilyet szeretnénk. Mindenkinek megvan a saját baja, ha nem muszáj, akkor nem vesz még hatot a nyakába. 

 

Hiszen még a fáknak a rügyei és az összes élőlény is felölti nászruháját, azaz felhívja magára a figyelmet a megjelenésével, illatával, viselkedésével, hogy megtalálja a hozzá illőt, és, hogy egyátalán beporozza a méhecske. Nem pedig elmenekül, elbújik és eltakarja magát! 

Igen, vannak nők és férfiak, akik talán túlságosan is próbálják felhívni magukra a figyelmet, vagy túl esetlenül, de előbb utóbb meg lehet találni az arányokat. És addig is legalább megy az üzenet a világnak : Hahó, itt vagyok! Készen állok arra, hogy valakivel megismerkedjek! 


Tulajdonképpen az evolúció erről is szól. Aki akar magának párt, kapcsolatot, szeretőt és egyátalán akármit, az jól vésse az eszébe : A működő módszerek tovább élnek és viszik tovább azt a tudást, amik pedig nem működnek, azok előbb-utóbb kihalnak. És igen, lehet, hogy ér majd csalódás, de hidd el, öröm és jó is. Ezt úgy hívják, hogy Élet. 

Döntsd el, hová akarsz tartozni! 

 

 

 

A cikket írta:

 

 

Sir Golden Black

 

Facebook:  www.facebook.com/SirGoldenBlack