Kedvezményes Masszázs Marianna Reiki Mesterrel!

2015.11.25 17:48
 
 
A masszazs lávaköves. Miért is  jó ez,  Hölgyek, Urak? 
A lávaköveket 40 fokos vízben tárolom. A kövekkel körkörös mozdulatokkal masszírozzok, ezzel beindítva az azonnali méregtelenítést.A lerakódott salakanyag a meleg hatására gyorsabban vezeti el a nyirok rendszer, és így gyorsabban távozik a szervezetből. Hamarabb kiürül a szervezetből és a vérből azok az el raktarozodott méreganyagok, amik megtapadtak az ereken. Így a szervezet sokkal könnyebben  tisztítja a sejteket és az epét. Az epe választja ki az olyan salakot, ami a szervezetnek nem előnyös, de ha a verkeringes nem megfelelő, mert a vezető csatornák esetleg zsirosodnak, akkor a testből sokkal később és nehezebben távoznak a salakanyagok. Ez később magas vérnyomást, sűrű fejfájást, puffadást, rossz kozerzetet okoz. Felhalmozott salak esetén ez kisebb daganatos betegség kialakulásához vezethet. 
Kókuszolajjal, és citrusolajjal dolgozom. A kókusz szépítő hatást fejti ki a citrus segíti a méregtelenítést. 
 
Helyszín :
18. Kerület. 
Kellemes környezetben, csendes körülmények. Parkolás ingyenes. Fürdés lehetőség.
 
Akciók :
A masszaszazs idő tartama ajándék masszázzsal együtt kb. 2 óra az ára pedig :  7500 Ft. (Ajándék teljes fejmasszazs, és reiki kezelés.)
 
Bérlet esetén 4 alkalommal 30.000 Ft helyett 25.000 Ft. Minden kedves érdeklődő bérlet vétele esetén egy kristályt kap ajándékba, ami segít a méregtelenítésben.
 
 
Bejelentkezés:
 
Telefonszám: 06 30 / 28 90 173