Judit Wiccaanya Fehérvári - Nem nehéz a spirituális élet és a Földi élet egyszerre, én állítom nektek!

2015.12.09 20:02
 
 
 
 
A boszi annak idején minden nap találkozott tanítványaival, hogy együtt tanuljanak. Egy alkalommal egyik diákja hiányzott, így aznap késő este a boszi elment a diákot megnézni annak otthonába. Meg is találta a lányt, aki nagyon betegen feküdt. a boszi ápolta őt, ételt, gyógyszert adott neki, és gondoskodott a házról.
Hála Istennek,Istennőnek a lány hamar meggyógyult! - de ami nagyon elszomorította a Wiccát, az az volt, hogy társai nem is vették észre a lány hiányát.!
,,Hogy lehetséges az?,, - tette fel magának a boszi a kérdést. ,,hogy ezen nagy bölcsek egyike sem vette észre korábban minden nap velük tanuló társuk szenvedését?,,
 
 
 
Az egyik legfontosabb spirituális tulajdonság, mellyel bírhatunk, az annak képessége, hogy nyitott szemmel járjunk és igazán meglássuk és megérezzük a köröttünk lévő emberek szükségleteit. Ez a képesség az, mely megkülönbözteti az igazi spirituális munkát attól, ami csak annak látszik!
 
Sokan vagyunk, akik örömmel tanulunk egy könyvből vagy más emberekkel, akik örülünk, hogy tagjai lehetünk egy vallásos vagy spirituális szervezetnek. De közülünk mennyien hajlandóak igazán azért dolgozni, hogy önmagukon túllépve másokért tegyenek főképp akkor, amikor az annyira kényelmetlen?
 
 
 
 
 
 
 
Miért nehéz egyszerre élni a spirituális és Földi életet?
 
Jogos lehet a kérdésetek!
Azért mert legtöbb embernél a spiritualítás arról szól, hogy saját életét tegye kényelmessé, és a rontott dolgokon, javíthasson a spirituális úttal!
Kicsivel kényelmesebb, könnyebb életet remélnek és divatból spirituális útra lépnek, mert trendi, menő vagy tudja a csuda milyen szlenget használnak ők! Minden problémára az ilyen ember azt gondolja, hogy majd a magasabb rendű erők megoldást nyújtanak, csak meditálni kell, mormolni valami varázs igét és csiribí, csiríbá megoldódott a dolog.Legyen az szerelem vagy anyagi, vagy munkahelyi dolog! Ez számító magatartás forma, önbecsapáshoz vezet, majd azt mondja mivel csalódik,hogy ez az ezotéria, szar, semmire sem jó!Vagy nem meditáltam jól talán vagy rossz volt a varázsige?
Az ezotéria NEM erről szól! Mindenkinek meg van a maga útja, a feladati. Ha nem oldod meg mert vak vagy és azt várod valaki megoldja pofára esel majd minden alkalommal barátom! Mert aki megoldja a,,problémádat,, az Tudatosan Tovább Lép, Te meg ott Maradsz ahol voltál! Ami könnyen jön, könnyen megy mondta nagymamám mindig! Igaza volt!
 
A Mágia nem bübáj, nem árt csak segítőd és a Tudatosság szintjére kíván juttatni, hogy legyőzd a feladataidat, félelmeidet MERJ ÉLNI itt és most!
Legtöbb esetben valami kütyüt akarnak maguknak egy telefont, kocsit az ötös lottó számokat és sorolhatnám a sort tovább!
Szerintetek a ,,tanítványok,, miért nem vették észre, hogy nincs ott a LÁNY az órákon?
Ezen merengjetek el egy picit!
 
SZÉP AZ ÉLET!
Merd észre venni,nem vagy egyedül a Világban! Úgy tudsz segíteni, hogy észre sem veszed, mert NEM TEHER!
Ha teherként éled meg, NE HASZNÁLD a spirituális utat! Ne a felszínt értékeld túl, én a Fehér boszorkány azt tanácsolom, minden fejlődni vágyó Léleknek!
Nagy Mesterem azt mondta, aki elment majd vissza jönne még..... Aki maradt az fejlődött és te is általuk!  Aki akar, az halad! Aki nem az marad!
 
 
 
Szerző:

 Fehérvári Judit wiccaanya

 
 
Szerzői joggal védett Artisjus által!